Zašto putovati s FootballTrips.Net?

Camp nou

Pitate se ko smo sada mi? FootballTrips.Net je plod nemjerljive ljubavi prema fudbalu ili nogometu kako taj čarobni sport na ovim prostorima zovemo. Iskustvo crpimo iz višegodišnjeg iskustva u organizaciji fudbalskih / nogometnih putovanja u sličnim web agencijama u Evropi.

FootballTrips.Net je online fudbalska putnička agencija, pružamo zaljubljenicima u nogomet / fudbal mogućnost putovati na koju utakmicu požele putem e-commerce usluge. Sjedište nam je u Mostaru gdje je agencija i registrovana. Međutim naš klijent može biti svak s kim uspijemo uspostaviti zajednički jezik, tako da smo u mogućnosti pružiti naše usluge i klijentima iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore. U organizacijama putovanja na daljinu imamo višegodišnje iskustvo i neće nam predstavljati problem servisirati bilo kojeg klijenta, ma gdje god se on nalazio.

Putovanja na utakmice organizujemo prema Vašim željama i mogućnostima. Sve što trebate je da nas kontaktirate i mi ćemo Vam pripemiti putovanje po mjeri.

Naše Rubrike

Top Trips

Top Trips je rubrika u kojoj ćete pronaći putovanja na utakmice Champions League, UEFA Lige, Engleske Premier League, La Lige, Bundeslige, Serie A ili na neke od najvećih svjetskih derbija.

Football Culture Trips

Football Culture Trips je rubrika gdje će biti locirana naša tematska pažljivo odabrana putovanja. Na takvim putovanjima će uvijek biti naš Trip Guide (delegat firme) koji će biti na usluzi putnicima za vrijeme putovanja non-stop.

Business Trips

Imate poslovne partnere i želite da im se na neki način zahvalite na dosadašnjem partnerstvu i saradnji? Na pravom ste mjestu, mi ćemo Vam pripremiti putovanje za pamćenje! Imate skroman budžet i želite obične ulaznice? Ili ste već stabilna kompanija i želite bolja ili VIP mjesta? Kontaktirajte nas i nećete se razočarati ni Vi ni Vaši partneri.

Kako izgleda naše poslovanje?

FootballTrips.Net je agencija koja posluje isključivo putem interneta. Sve ono što se s klijentima dogovorimo 100% garantujemo i ne može se desiti da dođe do neke prevare ili greške, klijentima smo 24h na raspolaganju za cijelo vrijeme putovanja i njihovo zadovoljstvo nam je na prvom mjestu.

Pošaljite nam upit, zatražite od nas ponudu. Nakon što Vam pošaljemo ponudu razmotriti ćemo je skupa putem telefona i nakon što pripremimo putovanje prema Vašim mogućnostima i mjeri, šaljemo Vam predračun koji je potrebno da uplatite. Nakon što izvršite plaćanje Vaše je da se pripremate za putovanje a naše sve ostalo.

Kontaktirajte FootballTrips.Net i doživite Vaše nezaboravno fudbalsko/nogometno iskustvo!

Komentariši